Blogarchief

Gravitatie

Gravitatie, niemand ontsnapt eraan en er zijn zelfs leuke formules op toe te passen. Combineer dat met Flash en je krijgt een resultaat dat hier wel op lijkt:

Lees verder->

Weg met Balkenende

Opmerking: dit is een herpublicatie
Al voor een langere tijd wordt onze minister-president Jan-Peter Balkenende genoemd als geschikte kandidaat om de eerste president van Europa te worden. Dus moeten we Balkenende laten gaan, of houden wij hem hier? Lees verder->

Inside: MP3 speler

En het is weer eens tijd voor iets nieuws, en hopelijk ook iets leuks. Vanmiddag kwam ik onderin een lade mn oude MP3 speler tegen, naast mn rekenmachine. Deze MP3 speler is ongeveer 4 jaartjes oud, heeft 512MB opslagruimte, en doet het niet meer. Hee, dat is leuk :) Tijd om een setje schroevendraaiers te pakken en eens te kijken hoe dit apparaatje er van binnen uitziet. En dan heeft de rekenmachine er ineens ook nog wat mee te maken!

Lees verder->

Eens wat anders

Ja, eens wat anders. Ik kwam net namelijk een wel heel erg leuke blog tegen, en kan het niet laten hier even een link neer te zetten. Voordat je klikt wel even iedereen om je heen inlichten over een groot gevaar voor lachbuien smile Een aanrader!
Lees verder->

Laatste keer

Jaja, sinds eergisteren klokslag 12 uur zat mn schooljaar er al weer op. Dus eergisteren was:
- De laatste keer naar school fietsen
- De laatste keer onderweg naar school de brug tegenhebben Lees verder->

Tussen opstaan en ontbijt

In mn vorige, blijkbaar goed gecamoufleerde, eerste post was ik lekker begonnen met een verhaaltje over school. Volgens mij sloeg dat wel aardig aan, en omdat er op school altijd genoeg te beleven valt is er ook genoeg over te schrijvensmile Zo schijnt het namelijk wel eens voor te komen dat docenten een goed idee hebben, maar dat dat in de prakrijk wel eens leuke situaties oplevert...

Lees verder->

Mevrouw, ..

En alweer de laaste weken van het schooljaar komen weer voorbij. Dat betekent dat ik voor gisteren nog even een film moet kijken, en de komende weken nog twee boeken moet lezen, 3 PO's inleveren en een verslag moet maken tijdens TGO. Oja, en natuurlijk ook nog een debat voor Nederlands.

Lees verder->